
`

Crunchy Italian wedges met dips
Knapperige wedges uit de oven met Parmezaanse kaas en verse peterselie. Geserveerd met twee smaakvolle dips: één pittig met paprika en één romig met basilicum en knoflook. Perfect om te delen.

Bijgerecht/borrel

3-4 personen
To share

20-25 minuten
Ingrediënten:
- 300 g crunchy Italian wedges
- 90 g Parmezaanse kaas
- Handjevol verse krulpeterselie
Dip 1:
- 1/2 rode peper
- 3 stuks roasted rode paprika (ingelegd in olie)
- 70 g tomatenpuree
- 1 el oregano
- 5 blaadjes verse basilicum
- Snuf zout en peper
Dip 2:
- 150 g roomkaas
- 3 el mayonaise
- 1 stengel bosui
- 5 blaadjes verse basilicum
- 1 teen knoflook
- Snuf zout en peper
Bereidingswijze
Stap 1. Rasp de parmezaanse kaas fijn.
Stap 2. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Bak de crunchy wedges met hierover 2/3 van de parmezaanse kaas binnen 5-10 goudgeel.
Stap 3. Maak dip 1 door alle ingrediënten toe te voegen in een keukenmachine en mix fijn. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 4. Maak dip 2 door de bosui en basilicum heel fijn te snijden en deze te mengen met de roomkaas, mayonaise en 1 teen geperste knoflook. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 5. Serveer de wedges met hier overheen nog wat geraspte parmezaanse kaas, verse peterselie en de 2 dips.