
`

Beef met gegrilde tomaat en crunchy Italian wedges
Een smaakvol bord met malse beef, gegrilde tomaat en krokante italiaans gekruide wedges.

Hoofdgerecht

2 personen

20-30 minuten
Ingrediënten:
- 250 g crunchy Italian wedges
- 350 g beef
- 2 vleestomaten
- 1 el balsamico azijn
- 1 el oregano
- Handjevol vers basilicum
- Scheutje olijfolie
- Klontje boter
- Snuf zout en peper
Bereidingswijze
Stap 1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
Stap 2. Snijd de tomaten doormidden en giet hierover wat olijfolie en balsamico azijn, top af met wat zout, peper en oregano.
Stap 3. Bak de crunchy wedges met de tomaten erlangs binnen 5-10 minuten in de oven.
Stap 4. Dep de beef droog. Verhit een koekenpan met een klontje boter en bak de beef hier naar wens (rare-medium-well done) in gaar. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 5. Trancheer de beef en maak het bord op met de wedges, tomaat en beef. Top af met zout en peper en verse basilicum.