MINI PARISIENNE in pesto met varkenshaas en frisse salade

20 min

 Mini kriel in pesto, een frisse groene salade en een lekkere varkenshaas.

  • 2 Personen
  • 20 Minuten
  • Main course
  • 998 KCAL

Ingrediënten

  • CêlaVíta Mini Parisienne 450 gram
  • Zonnebloemolie 2 el
  • Pesto 2 el
  • Roomboter 1 el
  • Zonnebloemolie 1 el
  • Zout en peper, naar smaak
  • Varkenshaas 300 gram
  • Rucola, gewassen 100 gram
  • Cherrytomaatjes, gehalveerd 100 gram
  • Zongedroogde tomaatjes 50 gram
  • Kleine rode ui, in ringen
  • Pijnboompitten, gebruineerd 1 el
  • Parmazaanse kaas, snippers 30 gram
  • Extra vergine olijfolie 1 el
  • Balsamicostroop 2 el

Allergie informatie

  • lactose
  • noten
  • gluten

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm een bakpan met 1 eetlepel roomboter en 2 eetlepels zonnebloemolie. Zout en peper de varkenshaas. Bak de varkenshaas rondom bruin op hoog vuur. Zet daarna het vuur laag en bak de varkenshaas in circa 11 minuten gaar.

 

Stap 2

Verwarm ondertussen een andere bakpan met 2 eetlepels zonnebloemolie. Bak hierin de Mini Krieltjes rondom goudbruin. Eerst 6 minuten op hoog vuur en dan nog circa 3 minuten op laag vuur. Als de Mini Krieltjes mooi goudbruin gebakken zijn voeg je 2 eetlepels pesto toe en meng dit goed door de aardappeltjes.

Stap 3

Maak een salade door de rucola te mengen met de cherrytomaatjes, zongedroogde tomaatjes, rode ui, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, olijfolie en balsamicostroop.