Mini kriel in pesto, een frisse groene salade en een lekkere varkenshaas.
Ingrediënten
- CêlaVíta Mini Parisienne 450 gram
- Zonnebloemolie 2 el
- Pesto 2 el
- Roomboter 1 el
- Zonnebloemolie 1 el
- Zout en peper, naar smaak
- Varkenshaas 300 gram
- Rucola, gewassen 100 gram
- Cherrytomaatjes, gehalveerd 100 gram
- Zongedroogde tomaatjes 50 gram
- Kleine rode ui, in ringen
- Pijnboompitten, gebruineerd 1 el
- Parmazaanse kaas, snippers 30 gram
- Extra vergine olijfolie 1 el
- Balsamicostroop 2 el
Allergie informatie
- lactose
- noten
- gluten
Bereidingswijze
Stap 1
Verwarm een bakpan met 1 eetlepel roomboter en 2 eetlepels zonnebloemolie. Zout en peper de varkenshaas. Bak de varkenshaas rondom bruin op hoog vuur. Zet daarna het vuur laag en bak de varkenshaas in circa 11 minuten gaar.
Stap 2
Verwarm ondertussen een andere bakpan met 2 eetlepels zonnebloemolie. Bak hierin de Mini Krieltjes rondom goudbruin. Eerst 6 minuten op hoog vuur en dan nog circa 3 minuten op laag vuur. Als de Mini Krieltjes mooi goudbruin gebakken zijn voeg je 2 eetlepels pesto toe en meng dit goed door de aardappeltjes.
Stap 3
Maak een salade door de rucola te mengen met de cherrytomaatjes, zongedroogde tomaatjes, rode ui, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, olijfolie en balsamicostroop.