Over ons

Sinds 1967 selecteren wij, samen met de telers, de beste aardappelen. We wassen ze in Veluws bronwater en we koken ze kort voor. Waar wij in geloven? In het beste uit de aarde halen.

CêlaVíta is gevestigd in Wezep, tussen Zwolle en de Hoge Veluwe. Sinds 1967 verwerken wij hier aardappelen; aan de noordkant van dit prachtige natuurgebied.

Bij CêlaVíta werken ruim 220 enthousiastelingen die allemaal één ding gemeen hebben: de passie voor piepers! Het werken aan de kwaliteit en de smaak begint al op het land bij de aardappeltelers en eindigt met de lekkerste aardappelcreaties op jouw bord!

Ons foodservice assortiment bestaat uit aardappelproducten afgestemd op grootverbruikers. Verschillende sectoren vragen natuurlijk om verschillende oplossingen. Moet je een groot aantal maaltijden voorbereiden of slechts een enkele? Heb je tijd voor ‘mise-en-place’ of moet de maaltijd kort na bestelling klaar zijn? Voor al deze wensen heb je producten nodig die het best passen bij jouw situatie.

Onze R&D afdeling ontwikkelt producten die inspelen op de wensen van professionele koks. Om het perfecte product te produceren combineren we onze expertise met uw kennis van de doelgroep en het gebruik. In welke branche u ook actief bent, wij hebben het juiste product voor u.

Celavita aardappelen op uw bord?