
`

Gevulde aardappel snacks
Een mooi bijgerecht of lekkere snack.

Bijgerecht/borrel

4 personen

20 minuten
Ingrediënten:
Ingrediënten:
120 g roomkaas
1/2e tl chiliflakes
1 bosuitje, in fijn ringen gesneden
Snuf zout
8 Cêlavíta kookvaste aardappelen
12 plakjes spek
2 el zonnebloemolie
16 prikkertjes
Servetjes
Bereidingswijze
Stap 1:
Meng de roomkaas met chiliflakes, bosuiringetjes en wat zout.
Stap 2:
Halveer de aardappelen*. Hol de aardappelen iets uit met een parisienneboor. Vul de aardappelen met het roomkaasmengsel. Pak de aardappelen in met de plakjes spek.
*dit recept gaat uit van 100% voorgekookte, gare aardappelen, bij een ander product de aardappels eerst gaar koken.
Stap 3:
Bak de aardappelen in spek, in zonnebloemolie op matig vuur goudgeel.
Serveer met prikkertjes, servetjes.