Crunchy Italian aardappelsalade - Celavita Ga naar de inhoud
`

Crunchy Italian aardappelsalade

Knapperige wedges met kalamata olijven, tomaat en rode ui. Lekker fris, mediterraans en snel klaar. Ideaal als salade of zomers bijgerecht.

Bij- of Hoofdgerecht
Salade
2 personen
15 minuten

Ingrediënten:

  • 150 g crunchy Italian wedges
  • 50 g kalamata olijven
  • 1 rode ui
  • 6 tomaatjes
  • Scheutje olijfolie
  • Handjevol verse platte peterselie
  • Snuf zout en peper

Bereidingswijze

Stap 1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Bak de crunchy wedges binnen 5-10 goudgeel.

 

Stap 2. Snijd de rode ui en peterselie fijn en de tomaten in 4 kwartjes.

 

Stap 3. Laat de wedges goed afkoelen en meng dan alle ingrediënten met wat olijfolie door elkaar en top af met de peterselie, zout en peper.