
`

Crispy aardappelsalade
Knapperig gebakken aardappelblokjes gecombineerd met frisse radijs, romige zure room en een vleugje knoflook. Licht, fris en vol smaak – heerlijk als bijgerecht.

Bij- of Hoofdgerecht

2 personen

20-30 minuten
Ingrediënten:

- 100 g aardappelblokje 10×10
- 1 sjalot
- 8 radijsjes
- 150 g zure room
- 3 el witte wijnazijn
- 2 tenen knoflook
- Snuf zout en peper
- Handjevol verse krulpeterselie
Bereidingswijze
Stap 1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
Stap 2. Snijd de sjalot en peterselie fijn en de radijsjes in plakjes.
Stap 3. Bak de aardappelblokjes met de sjalot binnen 15-20 minuten goudgeel.
Stap 4. Maak een sausje van de zure room, witte wijnazijn, 2 tenen geperste knoflook en verse peterselie. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 5. Meng de aardappelblokjes met de saus en top af met verse krulpeterselie en peper.