
`

Roast potatoes met kippendijen uit de oven
Voor een frisse touch is het lekker om de maaltijd te serveren met een komkommersalade met knoflook-yoghurtdressing.

Bijgerecht

2 personen

40 minuten
Ingrediënten:
- CêlaVíta halve aardappelen met schil
- 200 gram kippendijen
- 1 theelepel gemalen komijn
- 1 theelepel rozemarijn
- 2 tenen knoflook (fijngesneden)
- 1 theelepel gemalen koriander
- stukje verse gember (3 cm)
- 2 eetlepels zonnebloemolie
- ½ citroen
Bereidingswijze
Voorbereiden
Stap 1:
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snij de kippendijen in grote stukken.
Bereiden
Stap 2:
Verdeel de kip en de aardappeltjes over een ovenschaal. Bestrooi met de rozemarijn komijn, koriander en knoflook en rasp de gember erboven. Schep de olie erdoor.
Stap 3:
Snij de citroen in partjes en leg deze tussen de kip en de aardappels.
Stap 4:
Stoof/bak de kip samen met de aardappels in 25 minuten gaar.