Roast potatoes met kippendijen uit de oven - Celavita Ga naar de inhoud
`

Roast potatoes met kippendijen uit de oven

Voor een frisse touch is het lekker om de maaltijd te serveren met een komkommersalade met knoflook-yoghurtdressing.

Bijgerecht
2 personen
40 minuten

Ingrediënten:

  • CêlaVíta halve aardappelen met schil
  • 200 gram kippendijen
  • 1 theelepel gemalen komijn
  • 1 theelepel rozemarijn
  • 2 tenen knoflook (fijngesneden)
  • 1 theelepel gemalen koriander
  • stukje verse gember (3 cm)
  • 2 eetlepels zonnebloemolie
  • ½ citroen

Bereidingswijze

Voorbereiden

 

Stap 1:

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snij de kippendijen in grote stukken.

 

Bereiden

 

Stap 2:

Verdeel de kip en de aardappeltjes over een ovenschaal. Bestrooi met de rozemarijn komijn, koriander en knoflook en rasp de gember erboven. Schep de olie erdoor.

 

Stap 3:

Snij de citroen in partjes en leg deze tussen de kip en de aardappels.

 

Stap 4:

Stoof/bak de kip samen met de aardappels in 25 minuten gaar.

Misschien Vind Je Dit Dan Ook Wel Lekker