Pizza tonijn met crunchy Italian wedges - Celavita Ga naar de inhoud
`

Pizza tonijn met crunchy Italian wedges

Een goedgevulde, knapperige pizza met tonijn, champignons, spinazie en krokante aardappelpartjes. Comfortfood met een twist!

Borrel
Hoofdgerecht
2 personen
20 minuten

Ingrediënten:

  • 2 pizzabodems
  • 150 g crunchy Italian wedges
  • 140 g tomatenpuree
  • 145 g tonijn (uit blik)
  • 6 grote kastanjechampignons
  • 10 kleine spinazieblokjes
  • 100 g olijven
  • 1 mozzarella bol
  • 50 g parmezaanse kaas
  • Handjevol verse basilicum
  • Snuf zout en peper

Bereidingswijze

Stap 1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

 

Stap 2. Snijd de champignons, olijven en mozzarella in dunne schijfjes

 

Stap 3. Besmeer de pizzabodem met de tomatenpuree.

 

Stap 4. Beleg de pizza met de champignons, tonijn, spinazie blokjes, olijven, crunchy Italian aardappel en top af met mozzarella en geraspte parmezaanse kaas. Breng op smaak met zout en peper.

 

Stap 5. Bak de pizza af in circa 10 minuten en top af met wat verse basilicum.