
`

Mexicaanse Burger met crunchy Mexican wedges

Hoofdgerecht

2 personen

20-25 minuten
Ingrediënten:
- 200 g crunchy Mexican wedges
- 2 burgerbroodjes
- 2 burgers
- 1 el Mexicaanse kruiden
- 4 el guacamole
- Handjevol nacho’s
- 1/2 rode ui
- 1 tomaat
- 2 bladeren romaine sla
- Blokje boter
- Snuf zout en peper
Bereidingswijze
Stap 1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Bak de crunchy wedges binnen 5-10 goudgeel.
Stap 2. Snijd de tomaat in dunne plakjes, de rode ui in fijne halve ringen en was een aantal vellen de romaine sla.
Stap 3. Snijd de burgerbroodjes doormidden en grill ze kort aan beide kanten in een droge grillpan.
Stap 4. Bestrooi de burgers met Mexicaanse kruiden en bak deze af met wat boter op de grillpan. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 5. Beleg het hamburgerbroodje met sla, rode ui, burger, guacamole, tomaat, nacho’s en top af met de bovenkant. Serveer samen met de crunchy Mexican wedges.