
`

Loaded Mexican wedges
Perfect als spicy sharing dish of kleurrijke aanvulling op je menukaart.

Bijgerecht/borrel

2-4 personen

15 minuten
Ingrediënten:
- 150 g crunchy Mexican wedges
- 1/2 avocado
- 1/2 rode ui
- 1/2 chilipeper
- 65 g zure room
- 20 g Mexicaanse salsa dip
- 1 el Mexicaanse kruiden
- 1 el chili vlokken
- Handjevol verse krulpeterselie
- Snuf zout en peper
Bereidingswijze
Stap 1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Bak de crunchy wedges binnen 5-10 goudgeel.
Stap 2. Snijd de avocado in dunne plakjes, de rode ui in fijne halve ringen, de chilipeper en verse peterselie fijn.
Stap 3. Doe de crunchy wedges in een kom en top af met de avocado, rode ui, toefjes zure room, toefjes salsa dip, de chili peper en garneer af met Mexicaanse kruidenmix, chili vlokken en verse peterselie. Breng evt. op smaak met zout en peper.