
`

Grill spiesjes met Mexican wedges
Kleur op het bord met gegrilde groenten en BBQ-worstjes op een spies, geserveerd met kruidige, knapperige Mexicaanse wedges.

Hoofdgerecht

2 personen

20-25 minuten
Ingrediënten:
- 200 g crunchy Mexican wedges
- 3 BBQ worstjes (voor gegaard)
- 1/2 gele ui
- 1 groene paprika
- 1 rode paprika
- 1 el oregano
- Scheutje olijfolie
- Snuf zout en peper
- Handjevol verse krulpeterselie
Bereidingswijze
Stap 1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Bak de crunchy wedges binnen 5-10 goudgeel.
Stap 2. Snijd de paprika’s, gele ui in gelijke stukken.
Stap 3. Spies de groente en de worstjes om en om op een prikker.
Stap 4. Doe over de spiesjes wat olijfolie, oregano, zout en peper.
Stap 5. Verhit een grillpan met wat olijfolie en bak hierin de spiesjes goudgeel en gaar. Serveer samen met de crunchy Mexican wedges.