
`

Eenmanspan met Italian wedges en garnalen
Een snelle, smaakvolle pan vol krokante wedges, sappige garnalen, champignons en broccoli. Op smaak gebracht met knoflook, kruiden en een pittige touch door chilivlokken.

Hoofdgerecht

2 personen

20-30 minuten
Ingrediënten:
- 175 g crunchy Italian wedges
- 12 garnalen
- 125 g kastanjechampignons
- 200 g broccoli
- 3 tenen knoflook
- 1 el Italiaanse kruiden
- Handjevol verse platte peterselie
- 1 el chilivlokken
- Snuf zout en peper
- Scheutje olijfolie
Bereidingswijze
Stap 1. Verwarm een koekenpan met de olijfolie en bak hierin de garnalen kort aan en haal ze daarna eruit.
Stap 2. Snijd de champignons en broccoli in kleine stukken.
Stap 3. Bak de champignons en broccoli en voeg de geperste tenen knoflook toe. Voeg na het aanbakken een scheutje water toe om de groente gaar te stomen.
Stap 4. Wanneer het water verdampt is, voeg je de wedges toe en bak je deze circa 5 minuten mee.
Stap 5. Voeg de garnalen toe en breng het geheel op smaak met Italiaanse kruiden, zout en peper.
Stap 6. Top het gerecht af met de peterselie, chilivlokken, zout en peper.