
`

Texmex wok
Aardappelpartjes, merguez worstjes en maïs, met lekkere texmex kruiden. Snel klaar en vol smaak.

Hoofdgerecht

4 personen

20 minuten
Ingrediënten:
- 450g CêlaVíta aardappelpartjes met schil
- 4 Merguez worstjes
- 2 el zonnebloemolie
- 100 g babymaïs, over de lengte gehalveerd
- 1 witte ui, in parten gesneden
- 1 el texmex (of cajun) kruiden
- Zout, naar smaak
1 avocado - Paar takjes koriander
- 1 limoen
Bereidingswijze
Stap 1:
Verwarm een grillpan. Grill de merquez worstjes rondom op matig vuur gaar. Dit duurt circa 8 minuten.
Stap 2:
Ondertussen een koekenpan verhitten met 2 el zonnebloemolie. Bak de aardappeltjes in circa 8 minuten goudgeel. Voeg dan de babymaïs en ui toe. Wok alles samen tot het geheel goudgeel is. Voeg dan pas de kruiden en zout toe. Wok dit nog circa 1 minuut door.
Stap 3:
Snijd de avocado in partjes. Serveer de wok met de merquez worstjes en de avocado.
Garneer met blaadjes koriander en een schijfje limoen.