
`

Vis ovenschotel met aardappelschijfjes
Vis ovenschotel met aardappelschijfjes, zalm, kabeljauw en garnalen in een romige saus met babyspinazie, kaas en kruiden. Vol van smaak, makkelijk te bereiden en geschikt als lunch of diner.

Hoofdgerecht

6 personen

40 minuten
Ingrediënten:

- 650 g aardappelschijfjes
- 100 g zalm
- 260 g kabeljauw
- 13 garnalen
- 500 ml kookroom
- 100 g babyspinazie
- 150 g geraspte kaas
- 1 teen knoflook
- Handjevol verse peterselie
- Snuf zout en peper
Bereidingswijze
Stap 1. Verwarm de oven voor op 180 graden celsius.
Stap 2. Snijd de kabeljauw en zalm in kleine stukjes en pel de garnalen.
Stap 3. Snijd de verse peterselie fijn.
Stap 4. Meng de kookroom met de geraspte kaas, geperste teen knoflook en peterselie. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 5. Doe alle ingrediënten met de aardappelschijfjes in de ovenschaal en meng dit goed door elkaar.
Stap 6. Bak de schotel af in circa 25-30 minuten totdat de vis gaar is en de schotel een mooie goudgele kleur heeft.