
`

Wrap met Mexican wedges
Een frisse, kleurrijke wrap kip, mango & crunchy Mexican wedges.

Hoofdgerecht
Lunchgerecht

2 personen

20 minuten
Ingrediënten:
- 75 g mexican wedges
- 2 wraps
- 2 bladeren romaine sla
- 100 g kipdijfilet
- 2 el Mexicaanse kruiden
- 1 el honing
- 1/4 rode kool
- 4 zongedroogde tomaten
- 1/2 mango
- 20 g guacamole
- 20 g Mexicaanse salsa dip
- Snuf zout en peper
- 1 blokje boter
Bereidingswijze
Stap 1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Bak de crunchy wedges binnen 5-10 goudgeel.
Stap 2. Snijd de kipdijfilet in kleine stukjes en marineer met Mexicaanse kruiden en honing.
Stap 3. Verwarm een koekenpan met een blokje boter en bak hierin de kipdijfilet gaar en goudgeel. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 4. Snijd de mango, rode kool en zongedroogde tomaatjes in kleine blokjes. En snijd de romaine sla in grove stukken.
Stap 5. Bak de wraps kort aan (beide kanten) in de pan totdat ze goudgeel van kleur zijn.
Stap 6. Beleg de wraps met de Mexicaanse salsa dip, de sla, aardappelen, mango, rode kool, zongedroogde tomaat en top af met guacamole en wat zout en peper.