
`

Geroosterde aardappel groente plaat (crunchy roast)
Een kleurrijke en makkelijke traybake vol geroosterde groenten, krokante crunchy roast aardappels, geroosterde amandelen en Parmezaanse kaas.

Hoofdgerecht
oven

4 personen

30-40 minuten
waarvan 25 min oventijd
Ingrediënten:
- 600 g crunchy roast aardappel
- 1 maiskolf
- 200 g bloemkool
- 1 groene paprika
- 2 winterpenen
- 60 g amandelen
- 35 g parmezaanse kaas
- Handjevol verse peterselie
- Scheutje olijfolie
- Snuf zout en peper
Bereidingswijze
Stap 1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
Stap 2. Maak de bloemkool schoon en snijd alle groenten in grove stukken.
Stap 3. Doe de crunchy roast aardappelen en groenten in een ovenschaal en meng alles door elkaar. Giet hierover wat olijfolie en breng op smaak met peper, zout en verse fijngesneden peterselie.
Stap 4. Bak dit af in circa 25 minuten.
Stap 5. Crush de amandelen fijn en rooster ze in een droge koekenpan in circa 5 minuten krokant.
Stap 6. Rasp de parmezaanse kaas fijn.
Stap 7. Top de ovenschaal af met de amandelen en parmezaanse kaas.