Duitse aardappelsalade - Celavita Ga naar de inhoud
`

Duitse Kartoffelsalat

Frisse salade met aardappelschijfjes, augurk, sjalot en een romige mosterdmayonaise. Kruidig, vol smaak en ideaal als bij- of hoofdgerecht.

Bijgerecht
2 personen
15 minuten

Ingrediënten:

Product
  • 150 g aardappelschijfjes
  • 1 sjalot
  • 1 1/2 augurk
  • 1 tl dijon mosterd
  • 2 el mayonaise
  • 1 tl witte wijn azijn
  • 1 tl kwark
  • Handjevol verse bieslook
  • Handjevol verse krulpeterselie
  • Snuf zout en peper

Bereidingswijze

Stap 1. Snijd de augurk in kleine stukjes en de sjalot in fijne halve ringen.

 

Stap 2. Snijd de bieslook en krulpeterselie fijn.

 

Stap 3. Maak een saus van de mayonaise, mosterd, kwark en witte wijnazijn en breng op smaak met zout, peper en wat bieslook en peterselie.

 

Stap 4. Meng alle ingrediënten door elkaar en top af met verse bieslook en peper.

Misschien Vind Je Dit Dan Ook Wel Lekker